Skocz do zawartości

[kask]Gdzie kupię w Poznaniu?

czmiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie. Chcę kupić kask, ale dość mam już małych sklepików z wyborem 10 kasków. Wymagania mam spore, tj. kształt, rozmiar, kolor, wygoda, ale i kwota, którą chcę wydać nie jest mała. Gdzie więc znajdę w Poznaniu duuuuuży sklep z możliwie jeszcze większym wyborem kasków? ;)

• Mod Team
Napisano

Sklepów dużych kilka się znajdzie ale z dużym wyborem kasków nie ma żadnego. W ofercie internetowej i owszem ale dostawa 5-10dni czyli na półce nie ma.

Napisano

No właśnie o to mi chodzi :| Mam dość charakterystyczny kształt głowy i mało który kask siedzi mi naprawdę dobrze. Ostatnio oblazłem sklepy w Zielonej Górze, przymierzyłem w nich chyba ze 30 kasków i dobrze siedziały dosłownie 3, które akurat nie pasowały mi wyglądem/kolorem. Dlatego kask chce kupić osobiście, a nie przez sieć.

Napisano

Możesz zobaczyć ofertę w Cyklotur obok stadionu. Nie wszystko mają na miejscu, ale możesz zobaczyć na stronie model jaki Ciebie interesuje. Oni go ściągną, a jak nie będzie pasował, to może zostać na sklepie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...