czmiel Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Tak jak w temacie. Chcę kupić kask, ale dość mam już małych sklepików z wyborem 10 kasków. Wymagania mam spore, tj. kształt, rozmiar, kolor, wygoda, ale i kwota, którą chcę wydać nie jest mała. Gdzie więc znajdę w Poznaniu duuuuuży sklep z możliwie jeszcze większym wyborem kasków?
Mod Team michuuu Napisano 15 Lipca 2013 Mod Team Napisano 15 Lipca 2013 Sklepów dużych kilka się znajdzie ale z dużym wyborem kasków nie ma żadnego. W ofercie internetowej i owszem ale dostawa 5-10dni czyli na półce nie ma.
czmiel Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 No właśnie o to mi chodzi :| Mam dość charakterystyczny kształt głowy i mało który kask siedzi mi naprawdę dobrze. Ostatnio oblazłem sklepy w Zielonej Górze, przymierzyłem w nich chyba ze 30 kasków i dobrze siedziały dosłownie 3, które akurat nie pasowały mi wyglądem/kolorem. Dlatego kask chce kupić osobiście, a nie przez sieć.
thomcio Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 zajrzyj do Gianta na Franowie. tam kupowalem swoj kask. wybor dosc spory.
kiler69 Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Możesz zobaczyć ofertę w Cyklotur obok stadionu. Nie wszystko mają na miejscu, ale możesz zobaczyć na stronie model jaki Ciebie interesuje. Oni go ściągną, a jak nie będzie pasował, to może zostać na sklepie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.