Xenoth Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Witam, mam okazję zakupu cube ams 100 w całkiem okazyjnej cenie - 2800zł. I tutaj pojawia się moje pytanie czy jest to dobry rower na poważniejsze rozpoczęcie zabawy w jazdę rowerem ( wcześniej preferowałem loty ). Jeszcze kilka danych o sobie, mam 180cm wzrostu i ważę jakieś 68kg. Jedyne co, to sprzedający ma sprawdzić długość ramy. Pozdrawiam Tolek
Vigry3 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Witam, mam okazję zakupu cube ams 100 w całkiem okazyjnej cenie - 2800zł. I tutaj pojawia się moje pytanie czy jest to dobry rower na poważniejsze rozpoczęcie zabawy w jazdę rowerem ( wcześniej preferowałem loty ). Jeszcze kilka danych o sobie, mam 180cm wzrostu i ważę jakieś 68kg. Jedyne co, to sprzedający ma sprawdzić długość ramy. Pozdrawiam Tolek witam zajmuje sie handlem uzywanymi rowerami tak sie sklada ze posiadam cube ams cc rower jest na kompletnym xt na hydraulice magury oraz rock shox posiadam rowniez inne rowery chetnie przedstawie moja oferte i wysle zdjecia jesli jest Pan zainteresowany prosze KONTAKT vigry3r@wp.pl lub 691204290 pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.