Skocz do zawartości

[do 1800] Rower Crossowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Właściwie w temacie wszystko zostało już opisane, przeglądając obecne już na forum wątki wywnioskowałem, że Kands Maestro jest świetnym wyborem i nie ma co dopłacać do innych rowerów. Planowałbym w nim wymienić opony oraz rączki na kierownicy, poza tym jest świetny.

Zgadza się? Nic się od tego czasu nie zmieniło? Nic nie pominąłem? Przepraszam za taki niemalże zbędny temat, ale potrzebuję się upewnić.

Nowymi gumami będą Schwalbe Marathon, być może Plus, nad tym się jeszcze muszę zastanowić, jednak pokochałem te opony w Romecie RX500(zajumali mi źli ludzie ;() i ogólnie był on dla mnie wyborem idealnym, a teraz celuję w coś podobnego.

Jakieś dodatkowe sugestie, ostrzeżenia?

Napisano

Moje sugestie, to kupic i jezdzic, a opony wymieniac ja sie te zjada, chwyty owszem mozna by sie pokusic o wymiane, noo i moze V-ki na cos lepszego, a le to juz sam ocenisz jak pojezdzisz. Na poczatek bym kupil i jezdzil, a ewentualnie z czasem cos powymienial jak nie bedzie pasowalo pod Twoje wymagania.

Tutaj go masz w dobrej cenie http://rowerykands.pl/rowery/8-kands-maestro-men-28.html

mozesz jeszcze sobie to poczytac http://www.forumrowerowe.org/topic/141828-do-1300-niewymagaj%C4%85cy-cross/

Napisano

opony wymieniac ja sie te zjada

Za bardzo przypominają mi one moje poprzednie opony z marketowych górali, jednak oczywiście najpierw kupię rower i ocenię, czy to nie jest tylko moja paranoja.

noo i moze V-ki na cos lepszego, a le to juz sam ocenisz jak pojezdzisz.

Ano dokładnie taki mam plan, tzn. do Rometa kupiłem na zapas klocki Jagwire które bardzo dobrze hamowały, co prawda posiadam jedynie parę, ale wymienię przód w razie potrzeby i powinno styknąć.

Co do strony, to zależy mi by mieć go jak najszybciej i będę podchodził do egzemplarza za 1245 ze sklepu castor24, ponieważ byłbym tam w stanie pojechać osobiście po rower w poniedziałek(jeśli jest taka możliwość, bo niestety również dopiero wtedy będę mógł zadzwonić i zapytać). Z tematem oczywiście się zapoznałem w ramach ogarniania co to za urządzenie które planuję kupić.

Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Co do strony, to zależy mi by mieć go jak najszybciej i będę podchodził do egzemplarza za 1245 ze sklepu castor24, ponieważ byłbym tam w stanie pojechać osobiście po rower w poniedziałek(jeśli jest taka możliwość, bo niestety również dopiero wtedy będę mógł zadzwonić i zapytać). Z tematem oczywiście się zapoznałem w ramach ogarniania co to za urządzenie które planuję kupić.

Wiem ze mozna sie dogadac z tym gosciem co do ceny, bo ktos komu polecalem rowerek tez tak kupowal i wytargowal jeszcze jakies upusty. Powodzenia, fajnie jak sobie podjedziesz i zobaczysz go na miejscu, a moze nawet ie nim przejedziesz przed zakupem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...