Bejbejlej Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Witam Od pewnego czasu zastanawiam się na kupnem roweru górskiego(jeżdżę po mieście i po lasach, ale po głębszych przemyśleniach odrzuciłem rower typu krossowego). Dzisiaj w oko wpadł mi tytułowy Kross Black Edition 3, jednak w internecie nie mogę doszukać się jego specyfikacji. Z tego co wyczytałem na forum jest to klon Krossa Level a4 z 2012 r z małymi różnicami. Czy to prawda, a jeżeli tak, to jakie się te różnice ? I czy polecilibyście jakiś lepszy rower w tym przedziale cenowym ? (mój wzrost to 170 cm, waga 60 kg) Pozdrawiam
Dubler Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Dołożysz 300zł i masz unibike evolution który ma lepszy osprzęt i pewniejszą ramę, w tej cenie zostaje Ci jeszcze kross esprit 620 w promocji gosportu ale chol*rnie trudno go dostać. Lepszych w tej cenie raczej nie ma
Bejbejlej Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 Niestety nie mam możliwości dołożenia 300 zł, 2000 to absolutny max. Kross Espirit rzeczywiście dobry, ale nie mogę go znaleźć w żadnym sklepie internetowym, a w moim mieście go nie widziałem. Mam nadzieję że ktoś jeszcze opowie mi o tym Krosie Blacku, bo w internecie informacje są naprawdę skąpe, a sprzedawcy który pracuje w sklepie nie specjalizującym się w rowerach średnio ufam.
Dubler Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Kross ESPRIT 620 to rower wyłącznie sprzedawany w go sporcie i tam należy go szukać (ewentualnie na alledrogo). Black Edition 3 to bardzo podobny rower tylko w innych kolorach. Różnice są znikome. Z pewnością warto go brać bo nic w tej kategorii cenowej lepszego nie znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.