Skocz do zawartości

[2000 PLN] MTB, Kross Black Editon 3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Od pewnego czasu zastanawiam się na kupnem roweru górskiego(jeżdżę po mieście i po lasach, ale po głębszych przemyśleniach odrzuciłem rower typu krossowego). Dzisiaj w oko wpadł mi tytułowy Kross Black Edition 3, jednak w internecie nie mogę doszukać się jego specyfikacji. Z tego co wyczytałem na forum jest to klon Krossa Level a4 z 2012 r z małymi różnicami. Czy to prawda, a jeżeli tak, to jakie się te różnice ? I czy polecilibyście jakiś lepszy rower w tym przedziale cenowym ? (mój wzrost to 170 cm, waga 60 kg)

Pozdrawiam

Napisano

Dołożysz 300zł i masz unibike evolution który ma lepszy osprzęt i pewniejszą ramę, w tej cenie zostaje Ci jeszcze kross esprit 620 w promocji gosportu ale chol*rnie trudno go dostać. Lepszych w tej cenie raczej nie ma

Napisano

Niestety nie mam możliwości dołożenia 300 zł, 2000 to absolutny max. Kross Espirit rzeczywiście dobry, ale nie mogę go znaleźć w żadnym sklepie internetowym, a w moim mieście go nie widziałem. Mam nadzieję że ktoś jeszcze opowie mi o tym Krosie Blacku, bo w internecie informacje są naprawdę skąpe, a sprzedawcy który pracuje w sklepie nie specjalizującym się w rowerach średnio ufam.

Napisano

Kross ESPRIT 620 to rower wyłącznie sprzedawany w go sporcie i tam należy go szukać (ewentualnie na alledrogo). Black Edition 3 to bardzo podobny rower tylko w innych kolorach. Różnice są znikome. Z pewnością warto go brać bo nic w tej kategorii cenowej lepszego nie znajdziesz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...