Arrtas Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Witam. Potrzebuję Waszej pomocy. Planuję zakup nowego roweru, ale mam problem z wyborem. Średnio jeżdżę około 50 km dziennie (30km dziennie do pracy i z powrotem po mieście, reszta to jazda po lesie), mój obecnie mam 10 letniego Stevensa 612 na pełnym osprzęcie Shimano STX RC. Poszukuję roweru mniej więcej odpowiadającego mojemu trybowi jazdy. Rower mi przejechał około 20 tysiecy kilometrow, rama mi nie pękła przerzutki również działają bezproblemowo, zawsze przed sezonem i po sezonie konserwacja pełna. Prosiłbym Was o opinie, co polecacie, co szukać??
Mod Team durnykot Napisano 9 Lipca 2013 Mod Team Napisano 9 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.