Gość Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Witam, jak w temacie, potrzebna mi jest odległość obejmy down swingu od zębatek korby. ew. od środka suportu- ponieważ zastanawiam się, czy nie będzie mi kolidować z koszykiem na bidon/ dziurkami na koszyk. Z góry dzięki
kasperek Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 To zależy od przerzutki i korby. U mnie obejma wypadła pomiędzy otworami na koszyk.
Gość Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Zapomniałem podać, przerzutka XT FDM771 a korba to Shimano m542 44T. Tak w ogóle, są może jakieś specjalne podkładkiczy cośw ten deseń, żeby jednak dało się ten koszyk/ uchwyt na pompkę zamocować? Nikt nie pomoże? Byłbym wdzięczny jakby ktoś zmierzył
kasperek Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Spójrz na zdjęcia umieszczone w tej galerii http://www.herders.be/bikes/specialized_stumpjumper_ht_comp_ben.html Korba ma koronkę 44z, a przerzutka jest dokładnie taka jak twoja. W celu montażu mocowania pompki lub koszyka możesz użyć podkładek i dłuższych śrub. Skutecznie załatwią sprawę. pozdrawiam
Gość Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Dzięki za link, może jednak wejdzie? Zrobiłem fotkę: Dobrze by było jakby jeszcze parę mm odstępu zostało pomiędzy tym otworkiem a obejmą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.