Skocz do zawartości

coś strzela przy mocnym nacisnieciu na pedał

adexio7543

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , mam problem , gdy przyspieszam ( mocniej naciskam na pedał ) to coś strzela.. nie jestem pewien juz sam czy to jest przerzutka , czy łańcuch , czy kaseta . Strzela najczesciej na 2 z przodu i 3,4 z tyłu , na 1 w ogóle nie strzelało , dopiero jak coś pokrecilem w przerzutce to zaczeło strzelac , strzela rowniez na 3. Przerzutka nie jest za dobra , ma kilka lat i shimano sis 7 , wczesniej nie bylo tego problemu , sąsiad mi mowil ze to przerzutka do regulacji , ale ile ja sie nakrecilem i dalej strzela , wiec pisze do was , do profesjonalistow co sie na tym znają , bo ja nie jestem znawcą w tych sprawach , proszę o odpowiedz ;) pozdrawiam ;).

P.S

Dostałem jeszcze przerzutke Shimano Tourney (chyba rd-tx 50) , i pytanie , czy to będzie lepsze od tej obecnej Shimano sis 7 ? Żeby nie było pytan jak jeżdże to lubie przycisnąć ;) Wyciska sie zwykle tam po 40 km/h , jazde w terenie uwielbiam , niedawno piasta tez wlasnie z tylnim kołem była wymieniana specjalnie pod teren .. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...