XernogBIKE Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Witam !! Tak jak w temacie jestem chętny na wyprawę kilkudinową ... Mieszkam w Przemyślu więc gdyby znalazł się ktoś kto organizuje coś z Przemyśla lub okolic i poszukuje ekipy to był bym wdzięczny gdyby dał znać
HUMENNE Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 (Jest coś .. możesz do nich dołączyć i poprowadzi ich do domu ..rajd rowerowy 13-14.7...szukaj kalendar imprez gorlice-przemysl). http://www.gorlice.pttk.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=21&Itemid=34 .
zibi1965 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Cześć A może chcesz jechać z Twojego miasta do Suwałk w 2 połowie sierpnia? Szukam chętnego.
XernogBIKE Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 Cześć A może chcesz jechać z Twojego miasta do Suwałk w 2 połowie sierpnia? Szukam chętnych No pewnie Tylko powiedz mi czy ty jestes z Przemyśla i co cię ciągnie w tamtą stronę ? i czy jedziesz na dziko czyli namioty kuchenka polawa te sprawy czy po schroniskach ?
zibi1965 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Cześć Jestem ze Świdnicy koło Wałbrzycha do Przemyśla miałem dojechać pociągiem, ciągnie mnie w tamte strony sentyment. Rodzice pochodzą z okolic Jasła i Augustowa. Wakacje spędzałem w tamtych okolicach. Co prawda mój rocznik to 1965 ale zaliczyłem wyprawę z Świdnicy do Pragi i z powrotem, Warszawa przez puszczę białowieską do Augustowa. Powinienem dać radę przejechać dziennie 140km. No pewnie Tylko powiedz mi czy ty jestes z Przemyśla i co cię ciągnie w tamtą stronę ? i czy jedziesz na dziko czyli namioty kuchenka polawa te sprawy czy po schroniskach ? Zapomniałem dodać spanie w namiocie lub schroniskach, agroturystyka. Obiady w barach, śniadania na zimno no chyba że zaopatrzę się w kuchenkę Campus.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.