CalaOna Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Witam. Potrzebuję rady, który rower wybrać. Zdecydowałam się na crossowy, ponieważ uważam, że będzie dla mnie najlepszy.Moja waga 46kg, wzrost 160cm.Chciałabym, aby posłużył mi na lata (a kto by nie chciał...). Zamierzam jeździć głównie po asfalcie, choć pewnie nie zawsze będzie to możliwe.1400zł to maksymalna kwota, skłaniałabym się nawet bardziej do mniejszej ceny. Początkowo miał to być 1000zł, lecz po przeglądnięciu rowerów okazało się, że trzeba wydać trochę więcej.Zastanawiam się nad modelami:- KELLYS ALPHA TITANIUM 2013 (1399zł)- Alpina ECO C10 2012 (1219zł) lub 2013 (999zł)Jeśli ktoś ma propozycję innego roweru, nawet innej firmy, a uważa, że w tej cenie byłby lepszy, to poproszę.
Piehursson Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 w tym przedziale cenowym najlepszy stosunek cena/osprzęt Lazaro Integral V3 lub Kands Maestro Wymienione przez Ciebie rowerki kiepsko wyglądają jeśli chodzi o osprzęt
CalaOna Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Dziękuję za odpowiedź. Czyli te rowery powinny być lepsze niż "moje" propozycje, tak? Ogólnie dopiero będę zaczynać jeździć na dłuższych trasach, bo mój poprzedni rower (z komunii ) raczej się do takich nie nadaje, a planuję robić po kilkadziesiąt km dziennie.
Kranczi Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 a planuję robić po kilkadziesiąt km dziennie. No kolezanko to za tyle rowerek to ci za dlugo nie posluzy, musisz dac tak z 2500 zeby to mialo rece i nogi...Co do linkow kolegi to mialem dac link wlasnie do tego Kandsa, sam bym go wzial jesli bym mial taki budzet na rowerek Pozdrawiam, Kranczi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.