fantek Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Witam. Jako iż nie jestem ekspertem w zakresie rowerów i moja wiedza na ten temat = 0 to chciałem się zapytać jaką najlepiej kupić przerzutkę do 70 zł (najlepiej z wliczoną dostawą )? Pytam gdyż moja stara się zdezelowała i nie nadaje się już do jazdy (przetarta i pogięta). Korbę mam na 48 zębów(te największą), tylnia przerzutka na 7 rzędów i średnica ramy do której jest przymocowana przednia przerzutka to 28 mm. Jak by było potrzebne więcej danych to napiszcie to postaram się dopisać.
nemo2009 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 jaki jest model starej przerzutki?Za mało danych podajesz.Linka jaki ma ciąg?Górny,czy dolny?Obejma powyżej prowadnicy,czy poniżej?
fantek Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 jaki jest model starej przerzutki?Za mało danych podajesz.Linka jaki ma ciąg?Górny,czy dolny?Obejma powyżej prowadnicy,czy poniżej? Najlepiej jak załączę zdjęcia: A i małe pytanko co do tylnej przerzutki. Czy da rady jeszcze kupić nowy model przerzutki widocznej na zdjęciu:
zadra1965 Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Przednią przerzutkę kupisz bez problemu , tylko będziesz musiał zainstalować redukcje , gdyż masz ramę stalową o mniejszej średnicy niż aluminiowe. Przerzutka musisz szukać z długim"wózkiem" . Tylna przerzutka to stary LX już dawno nie produkowany. Napisz mi na prw średnicę rury podsiodłowej to poszukam u siebie przerzutki przedniej do twojego typu roweru / powinienem coś mieć/
fantek Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Przednią przerzutkę kupisz bez problemu , tylko będziesz musiał zainstalować redukcje , gdyż masz ramę stalową o mniejszej średnicy niż aluminiowe. Przerzutka musisz szukać z długim"wózkiem" . Tylna przerzutka to stary LX już dawno nie produkowany. Napisz mi na prw średnicę rury podsiodłowej to poszukam u siebie przerzutki przedniej do twojego typu roweru / powinienem coś mieć/ Jeśli chodzi o róre do której jest przymocowane siodełko to ma ona średnice 25,5 mm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.