Skocz do zawartości

[przerzutka przód] Jaka do 70 zł

fantek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jako iż nie jestem ekspertem w zakresie rowerów i moja wiedza na ten temat = 0 to chciałem się zapytać jaką najlepiej kupić przerzutkę do 70 zł (najlepiej z wliczoną dostawą )? Pytam gdyż moja stara się zdezelowała i nie nadaje się już do jazdy (przetarta i pogięta). Korbę mam na 48 zębów(te największą), tylnia przerzutka na 7 rzędów i średnica ramy do której jest przymocowana przednia przerzutka to 28 mm.  Jak by było potrzebne więcej danych to napiszcie to postaram się dopisać.

Napisano

jaki jest model starej przerzutki?Za mało danych podajesz.Linka jaki ma ciąg?Górny,czy dolny?Obejma powyżej prowadnicy,czy poniżej?

Najlepiej jak załączę zdjęcia:

c821f2263817277.jpg 643dd3263817280.jpg dead71263817286.jpg 

A i małe pytanko co do tylnej przerzutki. Czy da rady jeszcze kupić nowy model przerzutki widocznej na zdjęciu:

4a8d78263817386.jpg 

Napisano

Przednią przerzutkę kupisz bez problemu , tylko będziesz musiał zainstalować redukcje , gdyż masz ramę stalową o mniejszej średnicy niż aluminiowe. Przerzutka musisz szukać z długim"wózkiem" .

Tylna przerzutka to stary LX już dawno nie produkowany. Napisz mi na prw średnicę rury podsiodłowej to poszukam u siebie przerzutki przedniej do twojego typu roweru / powinienem coś mieć/

Napisano

Przednią przerzutkę kupisz bez problemu , tylko będziesz musiał zainstalować redukcje , gdyż masz ramę stalową o mniejszej średnicy niż aluminiowe. Przerzutka musisz szukać z długim"wózkiem" .

Tylna przerzutka to stary LX już dawno nie produkowany. Napisz mi na prw średnicę rury podsiodłowej to poszukam u siebie przerzutki przedniej do twojego typu roweru / powinienem coś mieć/

Jeśli chodzi o róre do której jest przymocowane siodełko to ma ona średnice 25,5 mm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...