Michal3 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Witam. Chciałbym zakupić rower MTB do kwoty 1500zł lecz jeżeli da się mniej to byłoby dobrze. Wiem, że za tę kwotę nie będzie to dobry rower ale nie ma być on przeznaczony do skakania itp. tylko normalnie do jazdy po mieście, czasami jakiś wypad za cywilizację głównie droga asfaltowa, czasem polne dróżki więc nie jest mi potrzebny Bóg wie jaki sprzęt. Tak więc zastanawiam się czy jest sens wydawać 1400-1500 zł na rower lepszej firmy np. Kellys czy zamiast tego kupić coś poniżej 1000zł np Grand Rock 100, 200 czy np Krossa X1. Generalnie patrzę na wygląd bo nie znam się na osprzęcie. Może macie jakieś sensowne propozycje dla mnie za niewygórowaną cenę? Bardzo podoba mi się ten rower no ale nie ma go już (chyba) w żadnym sklepie internetowym. http://www.bikeshopcastlehill.com.au/files/1292212/uploaded/giant-rock-mens-black-blue-mountain-bike-2010.jpg
Mod Team durnykot Napisano 25 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.