puniya Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Witam, Do niedawna byłem szczęśliwym posiadaczem Kellys Quartz (2010), lecz niestety, został on skradziony . W związku z tym, przymierzam się do zakupu nowego roweru. Za Quartz'a swojego czasu zapłaciłem 1339zł, a z tego co się orientowałem model na 2011 kosztuje ~1700zł. W porównaniu do Kands'a to prawie 500zł więcej. I pytanie czy warto dołożyć do Quartz'a czy też zostać przy tańszym Kands'ie. Ew. co innego kupić w podobnej w cenie (mam do wydania około 1500zł). Moja waga 88kg, 181cm wzrostu, cross spełnia wszystkie moja wymagania.
Mod Team durnykot Napisano 24 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.