Cockermaniac Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Witam, mam problem z tylnim hamulcem Elixir 7. Kupiłem go w zeszłym roku pod koniec sezonu, wszystko było ok do momentu jak ostatnio zrobiło się naprawdę ciepło. Wczoraj wyciągam rower a tylne koło ledwo się kręci. Po przejechaniu 200 metrów poddałem się bo koło po prostu było zablokowane. Czy płyn puchnie od temperatury? A jeśli tak to jak temu przeciwdziałać? dodam że wcześniej miałem stare mocno zajechane Hayes`y i ten problem nie występował, co prawda hamulce były zatyrane, czasami coś obcierało, zdarzały się problemy, ale nie było aż tak by koło było zblokowane. z góry dzięki za pomoc,
Mod Team durnykot Napisano 21 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 21 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.