Adam LSTR Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Hej w piątek o 12 ląduje w Katowicach. Jadę do Radlina na Maraton 24h. Czy sa osoby chętne na wycieczkę, nie zapierniczanie. Na trasie z Katowic do Radlina? Jestem z Mazowsza i zielony. Licze na trasę około 50-55km w lekkim tempie 20-22km/h. Nie jestem super wymiataczem. Gdyby ktoś był zainteresowany odprowadzeniem mnie - nawet kawałeczek, będę wdzięczny! Z Pozdrowieniami mazowiecki gość
BikoBiko Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Lądujesz w Katowicach - tzn na lotnisku? , bo jak tak to nie w Katowicach a Pyrzowicach a jest to zasadnicza róznica w lokalizacji
Adam LSTR Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Lądujesz w Katowicach - tzn na lotnisku? , bo jak tak to nie w Katowicach a Pyrzowicach a jest to zasadnicza róznica w lokalizacji No z tym lądowaniem to przenośnia. Ląduje w sensie - zjawiam się nagle. Przyjeżdżam PKP o 12:00 na główny.
BikoBiko Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Aaa nagle z PKP to nie jest możliwe Niestety ja tutaj nie pomogę , bo o tej porze to praca. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.