SSG90 Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 Witam głowie się co robić , gdyż połamałem swoją klamkę carbonową i teraz szukam zamiennika bo oryginał kosztuje 250zł co w ogóle się nie kalkuluje , i na gregorio widzę klamkę aluminiową do formula oro puro a ja posiadam formula oro puro carbon , czy będzie ta klamka pasować? proszę o odpowiedź lub jakiś kontakt jeżeli ktoś ma jakąś na sprzedaż.
ukaniex Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 Nie taniej będzie naprawic, nawet we własnym zakresie za pomoca zywicy i utwardzacza? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
SSG90 Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Napisano 15 Czerwca 2013 kleiłem , i niestety ale nic to nie dało zamontowałem hamulce nacisnąłem 2 razy na klamkę i znowu pękła , używałem utwardzacza + żywice epoksydową 2 warstwy , zreszta po tym zabiegu carbon stał się tak jak gąbka włókna są miękkie w dotyku
premier2 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 a klamki od Oro Bianco nie podejdą? Są krótsze od tych z K18 i K24, można hamować 1 palcem. Na stronie Formuly widziałem swego czasu, że można było kupić, podobnie w CRC
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.