PawelCzarny Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Witam:) szukam nowej mocnej lampki rowerowej. Dotychczas uzytkowalem Noisy 300 ale chcialbym cos mocniejszego (zaluje ze nie kupilem Noisy 500). Jesli chodzi o jazde to bedzie to 50% teren a 50% miasto. Niestety lampka musi laczyc i dobry zasieg i szeroki kat swiecenia. Zalezy mi na ladnym rozproszonym swietle, gdyz w Noisy przeszkadza mi ta jasna plama na srodku w wyzszych trybach jasnosci. Zastanawiam sie nad tymi dwoma gdyz to sprzedawcy z allegro, a dwa ze chce kupic caly zestaw odrazu. No i w gre wchodza latarki, bo mi sie podoba ich kompaktowosc i to ze mozna je odpiac i uzywac w innych okolicznosciach. Testowalem chinska lampke na pakiet i przeszkadza mi troche ta budowa, tzn noisy sie wydaje przy niej taka fajna poreczna i kompaktowa:) ktora z tych dwoch byscie polecili? czy moze cos innego? Najblizszy jestem obecnie Boci, wydaje sie najbardziej moje oczekiwania spelniac. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.