PawelCzarny Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Witam:) szukam nowej mocnej lampki rowerowej. Dotychczas uzytkowalem Noisy 300 ale chcialbym cos mocniejszego (zaluje ze nie kupilem Noisy 500). Jesli chodzi o jazde to bedzie to 50% teren a 50% miasto. Niestety lampka musi laczyc i dobry zasieg i szeroki kat swiecenia. Zalezy mi na ladnym rozproszonym swietle, gdyz w Noisy przeszkadza mi ta jasna plama na srodku w wyzszych trybach jasnosci. Zastanawiam sie nad tymi dwoma gdyz to pewni sprzedawcy z allegro, a dwa ze chce kupic caly zestaw odrazu. No i w gre wchodza latarki, bo mi sie podoba ich kompaktowosc i to ze mozna je odpiac i uzywac w innych okolicznosciach. Testowalem chinska lampke na pakiet i przeszkadza mi troche ta budowa, tzn noisy sie wydaje przy niej taka fajna poreczna i kompaktowa:) ktora z tych dwoch byscie polecili? czy moze cos innego? Najblizszy jestem obecnie Boci, wydaje sie najbardziej moje oczekiwania spelniac. Pzdr.
premier2 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.