Wiesiu Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Witam, mam obecnie założoną shimano c050 która jest krótko mówiąc bardzo irytująca już od dość dawna - nie chce zrzucać jak trzeba, a na największej tarczy obciera i w zasadzie z kasetą HG 8rz. na tyle to tylko na kilku przełożeniach pracuje dobrze.Wynika to pewnie z tego, że nie jest ona odpowiednia do mojej korby - posiadam FC-M411 28x38x48.Chcę wymienić ją na coś przyzwoitego co będzie dobrze pasować, rzecz w tym, że modeli jest strasznie dużo i potrzebowałbym jakichś sugestii co taniego i dobrego kupić - może być używane. Waga nie ma dla mnie znaczenia, liczy się funkcjonalność i wytrzymałość. Dodam, że grubość ramy to około 31,5mm.
BikoBiko Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 potrzebowałbym jakichś sugestii co taniego i dobrego kupić - może być używane. Używana deore.
Terrqge Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Tylko przed kupnem sprawdź specyfikacje danego modelu na: http://techdocs.shimano.com/techdocs/index.jsp i zobacz czy jest kompatybilna z korbą 48x38x28.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.