jimmyjr Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Witam bardzo serdecznie! Przymierzam się do zakupu roweru do 2000zł Rower mam mi służyć do jazdy po miescie oraz po lesie. Mam dylemat ponieważ sprzedawca proponuje mi 2 modele: Kellys Viper 60 oraz Unibike Fusion Disc Osobiście wydaje mi się że lepszy jest Unibike ale nie znam się na tym. Co sądzicie o tych rowerach? pozdrawiam.
koristo Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Oba są ok. Myślę że ty musisz podjąć tę ostateczną decyzję. Powodzenie i pozdro
jimmyjr Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Oba modele są z 2013 roku? Jeżeli tak, to wydaje się, że unibike jest lepszy z tego względu, że ma korzystniejszy stosunek cena/jakość. Mniej ważne komponenty ma delikatnie wyższej klasy niż kellys. Amor w unibike jest chyba bardziej "popularny", czy jest lepszy...za dobrze na suntourach się nie znam, ale i to i to jest amorem sprężynowym, więc wielkiej różnicy w nich nie odczujesz. Ja bym brał Unibike. tak oba z 2013
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.