Przemek95 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Szukam rower MTB najlepiej na slx/xt. Na hydraulice. Rozmiar 17-18 cali. Cieżko teraz znaleźć coś dobrego za dobrą cenę, ale musze kupić w środku sezonu a nie na zimę, ( wyprawa) Jeśli nic nie znajdę to kupuję crossa Pomożecie ?
mklos1 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 W takim budżecie będzie ciężko znaleźć rower w pełnym osprzęcie SLX/XT. Co najwyżej SLX/XT z tyłu a przód 1-2 grupy niżej, podobnie z manetkami. Nie bierz nic na szybko. Nie kieruj się tylko osprzętem podczas wyboru, bo możesz się rozczarować jeżeli chodzi o oczekiwania od roweru w przyszłości.
Przemek95 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Niestety ale wiem że 3000zł to trochę mało. Głównie ogranicza mnie rozmiar ramy 17-18 cali. Gdyby nie to to juz znalazłem kilka rowerów. W takim budżecie będzie ciężko znaleźć rower w pełnym osprzęcie SLX/XT. Co najwyżej SLX/XT z tyłu a przód 1-2 grupy niżej, podobnie z manetkami. Nie bierz nic na szybko. Nie kieruj się tylko osprzętem podczas wyboru, bo możesz się rozczarować jeżeli chodzi o oczekiwania od roweru w przyszłości.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.