matiud Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Witam. Jestem mało doświadczonym rowerzystą i chciałbym kupić rower mtb do ~1000 zł, ale mam okazje kupić krossa hexagona v2 od kolegi za 380 zł (model z 2010 roku rok jeżdżony , wymienione przerzutki na nowe takie jak w oryginale)I teraz pytanie do was lepiej kupić coś droższego czy brać tego krossa. Zamierzam jeździć głównie po drodze, czasami jakiś las. Dzięki za odpowiedź ! Rower ma mi starczyć na około 2 lata. Edit:Mam około 176cm , ważę 65kg.(16 lat)
mansua Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Ten Kross, to tak szczerze niewiele wyższa półka od makrokesza i chyba nie warto się w to pakować, nawet za te 400zł. http://allegro.pl/rower-kands-1300-mtb-mocny-aluminiowy-full-alivio-i3280322785.html Kup coś takiego, rame 19"-troche "na wyrost" i, posłuży Ci zdecydowanie dłużej jak te 2 lata, o ile troche o to zadbasz. Jak coś tańszego, to zdecydowanie używki, bez wydziwień w stylu tarcze, amortyzatory itp, itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.