SarioN Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, poszukuję roweru crossowego z ramą od 22 do 23" Mam 194cm wzrostu i ok 105kg wagi. Wstępnie upatrzyłem sobie dwa rowerki 1. Unibike Flash GTS 2. Northtec Caledon VB Prosiłbym o bezpośrednie porównanie obydwu rowerów, który jest na lepszym jakościowo osprzęcie ( przerzutki, piasty, suport itd. ) który będzię bardziej trwały i nie będzie wymagał wkładów finansowych przez jakieś 2-3 lata? Czekam oczywiście na propozycje innych firm. Pozdrawiam
mmiksa Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Ze względu na Twoją wagę unibike (140kg DMC). Northtec nie wiem ile. Ale nie flash. Lepiej już crossfire (lepszy osprzęt, kaseta).
SarioN Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 Widziałem że polecacie na forum crossfire z tym że jest troche droższy. Czekam jeszcze na propozycje w tej cenie.
SarioN Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Ze względu na Twoją wagę unibike (140kg DMC). Northtec nie wiem ile. Ale nie flash. Lepiej już crossfire (lepszy osprzęt, kaseta). Caledon DMC ok 110kg - informacja od sprzedawcy z allegro wiec ten model odpada.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.