Skocz do zawartości

[1600] Rower MTB - Cube Race 260?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie! 

Podjąłem decyzję na sprawienie sobie wreszcie porządnego rowerku i zastanawiam się nad MTB Cube Race 260. (Od zawsze marzył mi się Cube, wiem, że to solidna firma) 

Otóż nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat tego rowerku, czy ktoś mógłby mi coś o nim powiedzieć, bądź polecić inny model/firmę o podobnej cenie? 

Moja waga: 80 kg

Wzrost: 183 cm

Dodam, że w grę wchodziłby asfalt w takim samym stopniu jak ścieżki leśne/tereny górzyste, dlatego mam dylemat i nie jestem też do końca zdecydowany czy MTB czy Cross. :) Jeśli miałbym zdecydować się na crossa, to tylko Lazaro Integral V3, o którym się naczytałem mnóstwo dobrych rzeczy :) Wiem też, że kwestia prędkości MTB po szosie może zostać zwrócona w pozytywną stronę, przez zblokowanie amortyzatora, chociaż crossowi o cieńszych oponkach i większych kółkach chyba nie dorówna...

Pozdrawiam!

Napisano

Dziękuję bardzo za rady, po przemyśleniach, zdecydowałem się już ostatecznie na crossa Lazaro Integral V3, teraz tylko muszę czekać do 8 czerwca, aż wstawią 19" :)

Napisano

Dziękuję bardzo za rady, po przemyśleniach, zdecydowałem się już ostatecznie na crossa Lazaro Integral V3, teraz tylko muszę czekać do 8 czerwca, aż wstawią 19" :)

To cross nie mtb :)

Ja też go kupię, chyba że znajdę jakąś ciekawą używkę na alivio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...