SmKarol Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Witam, mam dosyć nietypowy problem - otóż kierownica, którą posiadam, jest na środku znacznie szersza, przez co trudno jest zamontować na niej całe oprzyrządowanie po zakupieniu amortyzatora z blokadą skoku. Widać to na zdjęciu poniżej. Obecnie gripy wystają na jakieś 2-3cm, nie mówiąć już o zamontowaniu rogów, do których się mocno przyzwyczaiłem. I tutaj kieruję do Was pytanie - czy macie pomysł na jakieś inne rozwiązanie, niż kupno nowej kierownicy?
HanysLBN Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 mam tą samą kierownice, , mam rogi, blokadę po prawej stronie, ale manetki srama(bez telewizorków), zobacz czy nie masz wersji manetek shimano z których można zdjąć wskaźniki, zawsze zyskasz trochę miejsca
SmKarol Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Dobra, jak zwykle dopiero po założeniu tematu doznaję olśnienia - zamontowałem blokadę między gripem, a klamką hamulca, idealnie nie jest, ale jak się uprę to nawet rogi wejdą
majql Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Jakbyś zamontował manetkę poprawnie, czyli niebieski przełącznik na dole to powinna się zmieścić pod monitorkiem manetki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.