Skocz do zawartości

[4000-4500zł] dwa rowery trekkingowe + 1 dziecięcy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam 

Chciałbym poradę od bardziej doświadczonych  tu osób bo ja troszkę jestem zielony w tej materii i nie chce władować się na minę ładując parę tysiaków w coś co będzie bublem .

Mam na to przeznaczone około 4000 - 4500 zł 

A więc mam zamiar zakupić dla całej rodzinki rowery trekkingowe chcemy robić sobie wycieczki rowerowe ja może bardziej będę użytkował swój bo parę kilo potrzeba  zrzucić do tej pory jeżdżę na stacjonarnym bo nie mam innego i robię około 25-40 km dziennie na tym trekingu również chciałbym tyle robić .Żona i Córeczka mniej będą użytkować swoje rowery .

Ja

161cm wzrostu waga 96kg 

Małżonka 

161 cm wzrostu waga 52 kg 

Córeczka    7 lat

122 cm wzrostu waga 24 kg 

Dziękuje z góry za pomoc i Pozdrawiam 

Napisano

To może ja przedstawię moje typu:

Unibike Voyager lub Expedition - typowe trekkingi, jeśli potrzebujesz bagażnika i chcesz pełne błotniki. Jeśli nie to cross Crossfire lub Viper. Wszystkie wspomniane są w wersji damskiej i męskiej.

Dla dziecka może Princess 3 lub 6.

Jako, że Ty będziesz najwięcej jeździł myślę byś wział wyższy model - Expedition, małżonka np. Voyagera.

Napisano

Rozwiązanie kolegi będzie najlepsze moim zdaniem Viper jest fajny tylko do niego też musiałbyś dokupić bagażnik itp. -koszta rosną, sam tak musiałem zrobić, bo czasami jeżdzę bardziej trekkingowo.

Napisano

Myśle, że jakbyś wszystko kupował w jednym sklepie i jednej marki to z 500zł CI zejdą z ceny. Porozglądaj się w sklepach stacjonarnych :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...