Skocz do zawartości

[do 2600 zł] Unibike Flite 29er

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem tego roweru. Teren jaki zamierzam pokonywać to 70 % drogi polne, lasy, zjazdy o umiarkowanym stopniu trudnoścu. Co sądzicie o Unibike Flite 29er ? Rozważałem jeszcze rowery kross z serii level do tej ceny.

Mam jeszcze istone. W przypadku roweru Unibike Flite 29er jaką rame wybrać ? Mam jakieś 186 wzrostu i 110 kg wagi.

Napisano

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem tego roweru. Teren jaki zamierzam pokonywać to 70 % drogi polne, lasy, zjazdy o umiarkowanym stopniu trudnoścu. Co sądzicie o Unibike Flite 29er ? Rozważałem jeszcze rowery kross z serii level do tej ceny.

Mam jeszcze istone. W przypadku roweru Unibike Flite 29er jaką rame wybrać ? Mam jakieś 186 wzrostu i 110 kg wagi.

to zapomnij o krossach przy tej wadze

rower+ty+bagaże=<110kg - waga dopuszczalna krossa

Napisano

Czyli muszę schudnąć trochę i będzie git, albo kupić inny rower. Szkoda, że te rowery są tak mało wytrzymałe. Przeciętny facet waży koło 90 kg, do tego waga roweru, dodatkowego osprzętu, plecak z bagażem i już się przekracza dopuszczalną wagę. Ktoś orientuje się jaka jest kokretna maksymalna waga dla unibike flite ?

Napisano

Kross ma limit 100kg, Unibike 140kg. Jak masz możliwość wzięcia za 2600 Flite 29er to bierz :thumbsup:

Jeżeli czyta to jakiś sprzedawca rowerów, ma na stanie/może sprowadzić unibike flite 29er  i jest z Województwa Opolskiego/Śląskiego to proszę o prywatną wiadomość. Jestem w stanie zapłacić 2 700 zł gotówką :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...