waglik22 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Witam, poszukuję roweru MTB do jeżdzenia po można już powiedzieć - górach tj. drogach leśnych, polnych (czasami dość stromych z racji tego iż są w górach), zdarzały się też w przeszłości trawiaste albo skaliste zbocza Budżet jakim dysponuję to 2000zł. Prosze o pomoc w wyborze, myślałem nad Crossem Levelem A4, Rometem Jolene 3. (dwójkę niestety ciężko dostać, w zasadzie chyba już nie ma, kiedyś były na allegro po 1500 ), może jakimś Hexagonem X8/X9. Co myślicie? Pozdrawiam
koperek69 Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 WItam, stałem przed wyborem hexagona x8 tak jak Ty dla brata, lecz dziś pojechałem do sklepu i w zamian polecili Kellysa Viper 50 Blue Accent http://www.kellysbike.com/PL/rowery-2013/gorskie/hardtail-26/viper-50-blue-accent/blue#.UaCab00xq26. I cena bardzo atrakcyjna rower kosztował 1799, a po rabacie dostałem go za 1600:) i jak za tą cenę jezdzi pryzwoicie:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.