Kocyk87 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Witam. Jest to mój pierwszy post na forum, i od razu zapytanie Ale mam nadzieję że nie ostatni. Do rzeczy.Moje dziewvczyna chce zakupić rower. Oboje może nie jesteśmy wielkimi zapaleńcami jazdy, ale lubimy sobie raz czy dwa razy w tygodniu wyskoczyć na 20-30 km wycieczkę. Ona obecnie posiada jakiś przedpotopowy rower, i czas w końcu zamienić go na coś lepszego, co by bidaczek się nie męczyła Cena jak w tytule 1700 zł, i jest to ostateczna cena. Rower miał by służyć i do jazdy po mieście, lasach, ścieżkach itp. Od razu zaznaczam że nie chce typowej "damki", ma charakter i chce typowego męskiego górala Wzroste mej lubej to 158 cm, nie wiem czy to ważna informacja, ale lepiej napisać. Po przeszperaniu masy stron www, na temat to różnych rodzajów rowerów, zastosowań itp, dośliśmy do wniosku, ze nic w sumie nie wiemy Inni piszą że Kross to syf, inni że sa bardzo dobre, inni polecają Kellysy, inni Scoty. Ilu rowerzystów, tyle opinie Wybraliśmy kilka modeli.Kellys Viper 20,30,40Kross Hexagon x2,x3,x5lub ew. coś innego. Jeśli chodzi o Kellys'a i Krossa i podane wyżej modele, chodzi mi czym się rożnią od sibie dane modele, czy jest sens dopłacać, czy też nie. Co sądzicie o firmie UNIBIKE ?? Prosze o rzetelne odpowiedzi, wzięzłe i krutkie, co przemawia za tym modelem, a co za tym, co wdanym modelu jest dobre a co złe Za wszelkie udzielone odpowiedzi, i w razie ewentualnego skorzystani z propozycjie, stawiam piwo (Szczecin) Pozdrawiam Konrad Edit 1.Dziewczyna po przeczytaniu, stwierdziła że łądnie napisałem, ale stwierdziła że powinienem dodać że jeżdzi też po puszczy i górzystych terenach, bo zaraz zaczną wciskań trekingówki.... ehhhh
kontooo2 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Nie wciskać lecz proponować jak juz. Jaki przedział cenowy ?
Kocyk87 Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Nie wciskać lecz proponować jak juz. Jaki przedział cenowy ? Przepraszam w jej imienu, chodziło jej oczywiście o propozycje z waszej strony Przedział cenowy 1300 - 1700 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.