blesh77 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Witam, przymierzam się do kupna hardtailowego 29era. Co z tej półki polecacie? Wstępnie rozważam Cannondale trail SL1, Specialized Carve Comp, Trek X-Caliber, Giant XTC . Dajcie znać jakie są wasze opinie a może polecicie coś innego? Jaka rama optymalna przy wzroście 181cm 81kg? 19? Zależy mi raczej na wygodzie ale nie chcę też przesadzić... W miejscu w którym mieszkam raczej nie bede miał opcji przymiarki więc bede zamawiał bajka przez Internet...nie chce kupić za małej ramy bo kiedyś kupiłem 17 i to była męczarnia...rower sprezentowałem komuś z rodziny... Chce kupić solidny rower żeby nie żałować - z drugiej strony nie wiem czy sprzęt za prawie 6 koła to nie za dużo jak na moje potrzeby... pewnie będę jeździć po 20-30 km 2-3 razy w tyg bez żadnych zawodów, maratonów itd , czasem może jakiś wyjazd w góry itp. Może Spec Rockhopper np wystarczy? Doradźcie coś bo wracam na rower po jaikchs 8 latach niejeżdżenia i głupieje jak czytam sprzeczne opinie w necie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.