aferfr Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Witam, Mam scotta scale 29 elite i stery Ritchey OE 1 1/8“, semi integrated 44/50mm. Po roku użytkowania zaczynają chrupać... Z tego co wiem są tam zwykłe łożyska na wianku. Czy możecie mi polecić jakieś ciekawe i lekkie stery na łożyskach maszynowych?
sosin Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Cześć, Też ostatnio szukałem sterów, które zastąpią seryjnie montowany szajs. Mój wybór padł na... Ritchey'a ale model WCS logic. Jest na łożyskach zamkniętych acb. Czy są dobre czy nie stwierdzić jeszcze nie mogę, ponieważ mam je od kilku dni. Na necie czytałem o nich dobre opinie. Są semi integrated, średnica osadzenia 44mm do prostej sterówki 1 1/8“ więc powinny Ci pasować. Kupiłem w bikestacji w rozsądnej cenie. Na oku miałem jeszcze Cane Creek 40 zs44 - podobno niezłe, a tak wyglądają: http://www.universalcycles.com/images/products/large/39505.jpg Niestety nie wiem jak jest z ich dostępnością.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.