Skocz do zawartości

[do 2500zł] Do jazdy po mieście

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Nie jestem jeszcze do końca obeznany w rowerach, znam tylko podstawy ale mam nadzieję, że mi pomożecie ;)

Obecnie mam rower Cannondale z ramą Super V2000 ale siadł mi tylni amortyzator, naprawić mi go nigdzie nie chcą bo w Polsce niema części, uszczelki itd... W związku z tym mam dwie opcje: kupić nowy tylni amortyzator lub kupić nowy rower. Poważnie zastanawiam się nad tym drugim. 
Potrzebowałbym rower głównie do jazdy po mieście (tylko czasem na jakieś rajdy poza miasto) ale zarazem podobają mi się rowery XC.
Rozglądałem się i wpadł mi w oko ten: http://twomark.pl/cross-country-26-cannondale-trail-sl-4,p,22706

Sam do końca nie wiem jaką decyzję podjąć bo przywiązałem się do swojego starego roweru a zarazem wiem, że kiedyś i tak będę musiał mieć nowy. Mam nadzieję, że podpowiecie mi czy naprawiać stary, czy kupić nowy a jeśli tak to jaki, przedział cenowy do 2500zł bo za tyle chce około sprzedać starego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...