pietras39 Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Witam Dwa lata temu w sklepie Go Sport kupiłem składany rower pocket bike który z tyłu posiada hamulce bębnowe! Dzisiaj odwiedziłem serwis i usłyszałem że nie mają takich hamulców ani oklein do nich.Może ktoś z Was ma wiedzę gdzie mogę zakupic takowe hamulce?W załączeniu przesyłam zdjęcia tych hamulców Pozdrawiam gorąco
DrOetker Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Decathlon ma w swojej ofercie rowery z takimi hamulcami, zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Popytaj chłopaków na serwisie, na 90 procent mają, a na bank mogą zamówić. Wiem z doświadczenia. Pozdrawiam!
pietras39 Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 Bardzo dziękuję!bardzo mi pomogłeś Pozdrawiam Decathlon ma w swojej ofercie rowery z takimi hamulcami, zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Popytaj chłopaków na serwisie, na 90 procent mają, a na bank mogą zamówić. Wiem z doświadczenia. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.