Skocz do zawartości

[do 2200] Mtb na szose

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam poszukuje jakiegoś MTB (Nie chce crossa!) do 2200 zł na kołach 29 cali.

w Giant płaci się płaci się dodatkowo za markę więc za tą sume będziesz miał trochę gorszy osprzęt niż w mniej znanych markach polecam polskie marki jak Unibike Mbike bądź rockrider http://www.decathlon.pl/big-rr-53-id_8202905.html#anchor_ComponentProductTechnicalInformation za tą sumę to się opłaca

Napisano

Ja polecam tą 29, mi udało sie go wyrwać za 2100zł, rower dla mnie jak bajka.

Giant ma jednego plusa za wygląd i to tyle Rockrider ma 5 plusów za lepszy wideł, hamulec, napęd,opony, i gwarancja na ramę przez 5 lat czyli 1 : 5 dla Rockridera a jeszcze cena dodatkowy plus Giant może ma ładniejsze malowanie ale wygłąd jest do lansu, szpanu a do jeżdzenia rower z miarę dobrymi komponentami ale wybór jest Twój :wallbash:

Napisano

Gdzie można takiego gianta za 2100 dostać ?

absolutnie nie zależy mi na wyglądzie, znaczy wiadomo, że to jakiś dodatkowy atut, ale mi zależy aby rower świetnie się prowadził po szosie, nie musi być piękny.

Jeśli nie będzie żadnej innej propozycji to chyba wezmę tego RockRidera, który wydaje mi się, że będzie pasował do tego czego potrzebuje 

Napisano

jestem w stanie przejechac 130 km na MTB w dzien, ale często jednak zjeżdzam na na teren i po drugie mieszkam w górach, cross mi nie odpowiada, a szosa w ogole odpada, takze jak bede mial 29 cali, dokupie pedaly i buty SPD, mysle ze bedzie mi w miare przyjemnie sie jechało 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...