Marek33 Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Witam. Odsprzedałem kumplowi Kellysa Quartza ht. Przymierzam się do kupna pierwszego fulla. Zastanawiam się nad Kellysem Rogue za około 4500zł. Amor Fox F 32,RL,120mm Damper Fox F 32, RL,165mm Korba KLS Race Integrated (44x32x22)??????? Manetki Deore SL m590 Przerzutki Deore SL m590 Kaseta CS HG50-9 Hamulce KLS Helix,wiem,że słabe Piasty SRAM MTH 306 Obręcze KLS Draft Opony Schwalce Rocket Ron Waga 13,7kg Mam jeszcze wątpliwości co do rozmiaru. Wcześniejszy Kellys na jakim jeździłem miał 19,5 cali i był dla mnie na styk-181cm,dł. nogi 85cm. Fulle Kellysa są jeszcze dłuższe o 2cm. Może inna geometria i gięta kierownica zniwelują tę różnicę. Trochę się obawiam tych dodatkowych cm,a nie mam możliwości przejechania się. Doradźcie, proszę czy brać ten model (19,5)czy możecie polecić coś innego w podobnym budżecie. Czytałem,że fulle Kellysa mają słabe łożyska, wyginają się mocno i mają kiepską geometrię...i dlatego szybciej się psują... Pozdrawiam Nikt nic nie doradzi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.