taoros Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Witam, od pewnego czasu przeglądam na forum posty na temat kupna roweru crossowego, mam do przeznaczenia około 1500 trochę mogę dołożyć, z tego co sie naczytałem to najbardziej polecane i które mi się spodobały to: 1.lazaro integral v3 2.kross evado 2.0 3.kands maestro Więc moje pytanie brzmi który jest z nich najbardziej opłacalny, wiem ze cenowo się troszkę różnią co wpływa na klasę osprzętu. Dodam że mam 20lat 175cm wzrostu i waże 75kg
Piehursson Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Witam, od pewnego czasu przeglądam na forum posty na temat kupna roweru crossowego, mam do przeznaczenia około 1500 trochę mogę dołożyć, z tego co sie naczytałem to najbardziej polecane i które mi się spodobały to: 1.lazaro integral v3 2.kross evado 2.0 3.kands maestro Więc moje pytanie brzmi który jest z nich najbardziej opłacalny, wiem ze cenowo się troszkę różnią co wpływa na klasę osprzętu. Dodam że mam 20lat 175cm wzrostu i waże 75kg no to widać, że jednak nie postarałeś się przeczytać chociaż w minimalnym stopniu wątków, w których pojawiają się wymienione przez Ciebie rowery. Wszystko już zostało po kilknascie-kilkadziesiąt razy napisane.
ILC Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Można tylko dodać, że rama na Ciebie to 17-18". Reszta została już kilkadziesiąt razy omówiona.
QkamCoSieDzieje Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Jak zależy Ci na czasie, to bierz Integrala
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.