Skocz do zawartości

[1000] cross dla pani

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panie i panowie, krótka piłka, potrzebny rower do 1000zł, cross, amortyzator z przodu obowiązkowy, rama damka. Z rozmiarem nie ma problemów.

Przoduje ten rower i prawie na pewno go kupię

http://www.arkus.sklep.pl/rower-romet-orkan-20-d-indygobialy-2012-p-3699.html

Zakładam temat, bo może ktoś jest zorientowany w podobnych, ale tańszych ofertach etc.

No i na koniec uprasza się o nie męczenie propozycjami typu "dołóż stówkę, a już będziesz miał na pewno to, czego szukasz". Jasne, że stówkę dołożę, ale raczej na przesyłkę, zabezpieczenie itp.

PS. Jeśli w temacie nikt nie będzie się wypowiadał, zrozumiem, że dokonałem prawidłowej selekcji i podlinkowany romet będzie najlepszym wyborem.

Napisano

No tak, lazaro to pewniak i kands nie gorszy, ale szybko znikają z allegro. Poza tym nie zdziwiłbym się, gdyby w następnym rzucie szły za kilka stówke więcej ;)

Głupi nie sprawdziłem, a różnice w wymiarach są bardzo małe, skonsultuję się i chyba wezmę integrala, niepotrzebnie zakładałem temat. Tak czy siak, dzięki za zwrócenie uwagi, bo ten jeden stoi za 999zł i jest idealną opcją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...