Asindziej Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Szanowni forumowiecze. Zwracam się do Was z prośbą o wskazanie roweru, który mógłbym kupić za nie więcej niż 850 zł. Tak wiem, to mało. Ale proszę, nie piszcie postów stylu: Koleś, daj se spokój. Za tę kasę kupisz tylko szajs w TESCO. Dołóż trochę i kup porządną używkę. Zdaję sobie sprawę, że w tej cenie kupię tylko "rowerowe MNIEJSZE ZŁO", ale jestem tego świadom. Nie zależy mi na megakomforcie jazdy ani na super osprzęcie. Chcę tylko coś w miarę możliwości przyzwoitego Będę jeździł z reguły po mieście, może czasem jakaś lekka polna czy leśna droga. Żadnych wyczynów. Kilkanaście kilometrów dziennie, a nie Tour de France. Musi to być z pewnych względów rower nowy. [Chodzi o sprawy odliczeń, faktur itp.] byłbym wdzięczny za wskazówki co do modelu i marki. Chętnie zobaczę jakieś propozycje z Allegro. Dodam jeszcze, że mam 182 cm i ważę 81 kg, noga od kroku 88 cm. Czy w moim przypadku zawsze wchodzi w grę rama 21 czy raczej 19. A może to zależy od roweru. Z 20 spotykam się rzadko i poza moim zasięgiem finansowym. Chyba, że Wy coś polecicie. Pozdrawiam i liczę na ciekawe odpowiedzi.
Kofi Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 http://allegro.pl/aluminiowy-szybki-cross-integral-v1-blotniki-men-i3209276091.html Wydaje mi się, że ciężko w tej cenie będzie znaleźć coś lepszego. Jedyne co może doskwierać to brak amora.
Repare123 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Szanowni forumowiecze. Zwracam się do Was z prośbą o wskazanie roweru, który mógłbym kupić za nie więcej niż 850 zł. Tak wiem, to mało. Ale proszę, nie piszcie postów stylu: Koleś, daj se spokój. Za tę kasę kupisz tylko szajs w TESCO. Dołóż trochę i kup porządną używkę. Zdaję sobie sprawę, że w tej cenie kupię tylko "rowerowe MNIEJSZE ZŁO", ale jestem tego świadom. Nie zależy mi na megakomforcie jazdy ani na super osprzęcie. Chcę tylko coś w miarę możliwości przyzwoitego Będę jeździł z reguły po mieście, może czasem jakaś lekka polna czy leśna droga. Żadnych wyczynów. Kilkanaście kilometrów dziennie, a nie Tour de France. Musi to być z pewnych względów rower nowy. [Chodzi o sprawy odliczeń, faktur itp.] byłbym wdzięczny za wskazówki co do modelu i marki. Chętnie zobaczę jakieś propozycje z Allegro. Dodam jeszcze, że mam 182 cm i ważę 81 kg, noga od kroku 88 cm. Czy w moim przypadku zawsze wchodzi w grę rama 21 czy raczej 19. A może to zależy od roweru. Z 20 spotykam się rzadko i poza moim zasięgiem finansowym. Chyba, że Wy coś polecicie. Pozdrawiam i liczę na ciekawe odpowiedzi. Jeżeli możesz dołożyć 200zł to polecam Ci: http://allegro.pl/rower-26-super-kands-1300-alivio-ostatnie-z-2012-i3234673070.html Jest to bardzo często polecany rower na forum... Jest on na dobrym osprzęcie, godnym swojej ceny. Nie płacisz za markę!! Albo ten: http://allegro.pl/lazaro-evolution-v3-full-alivio-amor-z-blokada-m-i3218958510.html Jeżeli nie, niestety nie mam pojęcia co Ci polecić. Co do ramy, w twoim wypadku raczej tylko 19', choć mogę się mylić. Pozdro! #Ten rower co UP podał całkiem przystępny w tej cenie, lecz ja się bez amora nie ruszam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.