Gitala Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Witam, Rozglądam się za szortami + koszulką na dłuższe wyprawy. Ciuchy będą służyć mi głównie latem, zatem oczekuję od nich dobrej wentylacji, szorty mogą być z wkładką. Mam 196cm wzrostu, 85kg. Nie szukam dopasowanych ciuchów, przylegających do ciała, lecz czegoś bardziej luźnego. Dobrą opcją byłoby sprawdzić taki set, gdzieś w okolicach Łodzi. Budżet na szorty + koszulkę to 300zł. Potrzebuję jeszcze rękawiczek oraz butów, oczekuję od nich tego samego co w przypadku szortów i koszulki, czyli dobrej wentylacji. Rękawiczki bezpalcowe, buty jak najlżejsze z dobrą podeszwą. Budżet na buty + rękawiczki to 200-250zł.
Pinio46 Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Szorty mogę polecić endura humvee ale to Ci zje c większą część budżetu bo kosztują 229 ale warte każdej wydanej złotówki. Ale mają wkładkę odpinaną wiec możesz wykorzystać do długich spodni tej firmy Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gitala Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 Zastanawiam się właśnie nad nimi, są ponad budżet, ale może uda mi się wyrwać jakąś sztukę taniej. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?
PiotrekJ Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Do wspomnianych szortow doloz koszulke Rogelli Padua i w budzecie sie zmiescisz. Nie jest opinajaca, raczej luzniejsza. Jezdze w takim zestawie i jest naprawde ok.
Gitala Napisano 17 Maja 2013 Autor Napisano 17 Maja 2013 Spodenki i koszulka wstępnie odwołane, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje. Jak z rękawiczkami i butami ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.