noman Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Witam, przymierzam się do zakupu roweru, którym zamierzam śmigać około 30% ulica, 70% górki, pagórki, lasy, łąki, pola. chciałbym coś porządnego, trwałego, aktualnie mam jakiegoś 10letniego Mongoose'a...swojego czasu kosztował własnie odpowiednio 3000, ale teraz to pewnie niewiele. nie mam zielonego pojęcia co kupić, upatrzyłem sobie Giant Talon 3 3004431 (2013) w intersporcie..dosyć wygodny, ale nie wiem czy przypadkiem nie ma lepszej alternatywy....potem znalazłem wspomnianego w temacie karbonowego scotta, ale sprzed 3 lat..model 2010...wygląda sympatycznie, osprzęt chyba też niezły ale potrzebuje waszej opini zarówno na temat tego scotta, gianta lub tez innych alternatywnych rzeczy...tak jak wspomniałem mogę wydać +/- 3k dzięki z góry za pomoc wzrost: 180 waga: okolo 89
noman Napisano 10 Maja 2013 Autor Napisano 10 Maja 2013 no dobra nikt mi nie miał zdania na ten temat..szkoda..ale dzięki tak czy tak..wybrałem ostatecznie FELT VIRTUE TWO: wszystko na XTRze, widelec karbonowy, amort ROCK SHOX mam nadzieję, że nie popełniłem błędu i jest to lepsze rozwiązanie niż wspomniany scott genius 30 i giant talon 3
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.