Pierek88 Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam! To jest mój pierwszy post na tym forum także proszę o wyrozumiałość. Chciałbym kupić rower ale jak przeglądam oferty to do końca nie wiem jaki chciałbym mieć. Głownie będę jeździł po asfalcie i terenie(lasy, łąki, podjazdy pod górki) Mam 176 cm wzrostu i ważę 80 kg jeśli ma to znaczenie. Chciałbym żeby rower miał amortyzator tylko jakiś lepszy bo kiedyś miałem rower i zjeżdzająć z górki wyskoczyłem i widelec się złamał :/ takżę rama musi być mocna. Hamulce lepsze czyli hydrauliczne. Proszę o porady jaki rower albo na co patrzeć w sklepie, chce przeznaczyc wstępnie 2000 zł ale może być i 200 zł więcej jak rower będzie tego wart. Widziałem dzisiaj w sklepie taki rower Meridy http://www.rowerymerida.pl/produkt509/big-nine-tfs-300-d-rower-merida.html Sprzedawca polecał go i był do oddania za 2800 zł ale czy mi aż taki dobry potrzebny ?? i koła ma 29' Dzięki za wszystkie odpowiedźi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.