krystian.poczta Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 właśnie natrafiłem na te sklepy i co zdziwiło mnie to że szata ta sama , sprawdzam a tam dane korespondencyjne takie same. Jak to jest , jest to jedna firma czy też może mają jakąś współpracę ?
krystian.poczta Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Napisano 29 Kwietnia 2013 jedna , tylko dlaczego ceny się różnią i asortyment również ? pytam ponieważ jak w jednym coś jest to w drugim niema , dziwne prawda ?
bazzz Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 jedna , tylko dlaczego ceny się różnią i asortyment również ? pytam ponieważ jak w jednym coś jest to w drugim niema , dziwne prawda ? Polecam. Kupowałem tydzień temu. Bardzo mile zaskoczony jestem.
Mod Team michuuu Napisano 29 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2013 Był swego czasu opasły temat o połączeniu tych dwóch firm. W ubiegłym roku było fatalnie, jak się poprawiło to tylko chwalić. http://www.forumrowerowe.org/topic/108281-sklepcentrumrowerowepl-zmiany/ dużo napisane o problemach po połączeniu. Długa lektura.
krystian.poczta Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Napisano 29 Kwietnia 2013 jednym słowem robią z ludzi idiotów. Nie lubię czegoś takiego. Czy znacie jakiś inny sensowny ? z dużym asortymentem ?
Mod Team michuuu Napisano 29 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2013 Ale jak popatrzysz na posty wyżej to może odrodzili się jak feniks . Jak dla mnie asortyment duży ale niewiele dostępnego od ręki. Korzystam z Cykloturu bo mam pod ręką ale szału nie ma.
plmatrix Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 jednym słowem robią z ludzi idiotów. Nie lubię czegoś takiego. Czy znacie jakiś inny sensowny ? z dużym asortymentem ? to tak jak Media Markt - nie dla idiotów, wiec ludzie idą do Saturna i nawet nie wiedzą ze to ta sama firma jest właścielem obu ... ps. ich odmiana internetowa to redcoon.pl co do czesci rowerowych - z czystym sumieniem moge polecić virtualbike.pl i xtrabike.pl
Mod Team durnykot Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2013 Temat o tych sklepach już funkcjonuje. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.