Skocz do zawartości

[suport] Jaki suport znajduje się w kross sign panic ?

Patrys3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.
Tak jak w temacie, chcę się dowiedzieć jaki dokładnie suport znajduję się w rowerze Kross Sign Panic na osprzęcie shimano (a nie sram) i ile ma długości.
Proszę o pomoć, ponieważ jestem zielony w tych tematach...

• Mod Team
Napisano

Z opisu:

"Model Ruktion 1.1 Rodzaj mocowania Howitzer Kolor czarny BCD na 5 ramion 104 mm Liczba zębów w tarczy Małej - Średniej 36 Dużej - Dostępne długości korb 170 mm Linia łańcucha 51 mm Długość ośki 113 mm Ramię korby Materiał AL-66 Wykończenie czarney połysk 33 C-Ring Materiał stal XR H/T Kolor czarny matowy lub osłona Materiał High Impact PC Wykończenie Śruby mocujące tarcze stal UCP CrMo M12 system samoczynnego ściągania w zestawie Śruby mocujące korbę - stal CrMo M12 w zestawie Waga 850 g"

wynika że 113mm.

Napisano

No bo właśnie ja miałem taki problem, gdy chciałem napinacz zamontować, że mówili mi w sklepie, że suport jest za krótki i że się nie da, więc myślałem, że muszę nowy kupić, dłuższy, ale teraz oddałęm do innego rowerowego i powiedzieli, że tylko podładki wystarczy podłożyć i że powinno działczyć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...