Patrys3k Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam.Tak jak w temacie, chcę się dowiedzieć jaki dokładnie suport znajduję się w rowerze Kross Sign Panic na osprzęcie shimano (a nie sram) i ile ma długości.Proszę o pomoć, ponieważ jestem zielony w tych tematach...
paweloko Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Długość suportu dobiera się do modelu korby. Wiec napisz jaką masz korbę.
Riven Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Korba: Truvativ Ruktion Suport: Truvativ Howitzer XR
Patrys3k Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Napisano 29 Kwietnia 2013 Korba to faktycznie truvativ ruktion. Znacie może jeszcze długość tego suportu ?
Mod Team michuuu Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2013 Z opisu: "Model Ruktion 1.1 Rodzaj mocowania Howitzer Kolor czarny BCD na 5 ramion 104 mm Liczba zębów w tarczy Małej - Średniej 36 Dużej - Dostępne długości korb 170 mm Linia łańcucha 51 mm Długość ośki 113 mm Ramię korby Materiał AL-66 Wykończenie czarney połysk 33 C-Ring Materiał stal XR H/T Kolor czarny matowy lub osłona Materiał High Impact PC Wykończenie Śruby mocujące tarcze stal UCP CrMo M12 system samoczynnego ściągania w zestawie Śruby mocujące korbę - stal CrMo M12 w zestawie Waga 850 g" wynika że 113mm.
Patrys3k Napisano 1 Maja 2013 Autor Napisano 1 Maja 2013 No bo właśnie ja miałem taki problem, gdy chciałem napinacz zamontować, że mówili mi w sklepie, że suport jest za krótki i że się nie da, więc myślałem, że muszę nowy kupić, dłuższy, ale teraz oddałęm do innego rowerowego i powiedzieli, że tylko podładki wystarczy podłożyć i że powinno działczyć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.