Rider123 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, Mam problem z dobraniem napinacza. Mój aktualny rower ma mocowanie pod napinacz ,lecz nie wiem jaki dobrać. Na aukcjach występują przeważnie iscg03,iscg05. Rower - Romet Mosquito 1.
Arxas Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, Mam problem z dobraniem napinacza. Mój aktualny rower ma mocowanie pod napinacz ,lecz nie wiem jaki dobrać. Na aukcjach występują przeważnie iscg03,iscg05. Rower - Romet Mosquito 1. Z tego co wyczytałem, to obydwa standardy różnią się od siebie rozstawem śrub mocujących. Zmierz sobie odległości między otworami w mocowaniu i następnie dobierz napinacz z odpowiednim rozstawem śrub. W tym artykule masz podane, jakie są rozstawy dla iscg03 i iscg05: http://www.ridemonkey.com/forums/f156/history-iscg-226634/
qwaq Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Z tego co wiem to w tym Romecie jest mocowanie ISCG czyli ISCG 03 i napinaczy z takim mocowaniem musisz szukać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.