rademens Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzień Dobry, Prosze o pomoc przy wyborze roweru. W tej chwili mam SCOTTA model Atlanta rama stalowa 56 cm koła 28 cali. Chciałbym zmienić go zamienić na nowy rower tyou cross. Zastanawiam się nad dwoma rowerami: Lazaro Integral V3 lub KANDS maestro na ramach 21" Największe obawy mam co wytrzymałosci tych rowerów gdyż wagi mam sporo tj 130 kg ;( wzrostu 188 Czy może ktoś z kolegów orientuję się dla jakiej masy uzytkownika są w/w modele. A może ktoś mógły zasugerować ewentualnie jakiegos innego cross-a żeby wytrzymał moją masę? pozdrawiam Darek
goncian Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Szukaj wyłacznie roweru na ramie stalowej Cr-Mo, ewentualnie aluminiowej (ale o dużej nośności gwarantowanej - niestety jest w tym mały wybór i są dość kosztowne). W takim budżecie to niestety tylko używki.
rademens Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Napisano 25 Kwietnia 2013 Szukaj wyłacznie roweru na ramie stalowej Cr-Mo, ewentualnie aluminiowej (ale o dużej nośności gwarantowanej - niestety jest w tym mały wybór i są dość kosztowne). W takim budżecie to niestety tylko używki. No to chyba uśmiechnę się do swojego Scotta w nim mam właśnie ramę Cr-Mo 56 cm wymienię osprzęt na nowy i jeszcze pośmigam parę sezonów. a w jakim budżecie mógłbym wybrać coś zbliżonego do moich wymagań??? Może ktoś zapodał by jakiś model
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.