Skocz do zawartości

Podkowa Leśna,Milanówek,Grodzisk.Maz.Brwinów i okolice :D

LuKaszF2T

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,może by sie ktoś znalazł z tych rejonów na wspólne rowerowanie ;)

Witaj,

Zgłasza się Żółwin..

Ostatnio robię trasy od 40km do 100km dziennie.

Tempo średnio ok. 15km na godzinę wychodzi..raczej rekreacyjne tempo.

Raczej asfalt, lekki las..

Jak ci takie towarzystwo pasuje to odezwij się,

Jak stoisz z czasem w tygodniu? ew. ta niedziela?

Pozdrawiam Bartek

Napisano

Łukasz, na mnie możesz liczyć......... :) Może w przyszłości zawiąże się jakaś mocna grupa i kto wie TDP albo TDF a może nawet Wyścig dookoła Mońków Górnych uda się zaliczyć. 

Pozdrawiam. 

Napisano

ja w tyg. to odpadam na 100% ale jak będzie wolne i ładna pogoda to można jakąś ekipę zmontować bo jest już chętnych parę nawet osób :D 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Siemano,jestem z Pruszkowa,mogę się podłączyć do niedzielnych wypadów[tylko wtedy mam czas]. Lubię jeżdzić z samego rana,asfalt,,ścieszki leśne. W niedziele mam zamiar wybrać się do lasu Kabackiego,nigdy tam nie byłem. Tak czy inaczej chętnie się dołącze do kogoś.

Pozdrawiam. Robert.

Napisano

No ja też nie byłem jeszcze w lesie kabackim nigdy,to może jakiś wypadzik w przyszły weekend 

No ja już byłem w tą niedziele i przynajmniej już znam drogę od siebie,mogę tam jechać po raz kolejny bo teraz byłem dość krótko.

Pajak123- Do puszczy też chętnie pojadę bo w zeszłym roku poznałem jej tylko małą część. wszystko mi jedno,czasu w tym roku na wszystko starczy.. ;]

Napisano

bylem w zeszlym roku. mozna bez przypalu wjechac,kiedys nawet grilla tam robilem;),Tyle ze tam niezle smietnisko sie zrobilo,bunkry tez zasmiecone. ale ogolnie fajny teren.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

A tu widać cisza i nic sie nie dzieje :P jakieś pojeżdzawki wieczorami kogoś interesują po okolicy ?co drugi dzień gdzieś tak po 20 godzinie 

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jestem z Żyrardowa chętnie dołączę jakbyście jeździli

To pewnie byłeś w Puszczy Bolimowskiej? W przyszłym tygodniu mam zamiar tam jechać więc..

Napisano

Do mnie też się kumpel podłączy. o której godzinie pasuje? Mi zależy przed południem,najlepiej rano z tym że z Pruszkowa jedziemy to w Zyrardowie lekki odpoczynek i w drogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...