Ichszy Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam! Znajomy planuje zakup roweru. Niestety budżet nie przekracza 600zł. W zasadzie, jeżeli jest coś naprawdę godnego uwagi do 700zł, to proszę pisać. Ja znalazłem dwa rowery: KANDS Energy 500 HORIZON Cross Proszę, wypowiedzcie się na ich temat. Czy jest sens w to inwestować? Niestety budżet szybko nie urośnie, więc proszę o propozycje z tego przedziału cenowego. Druga sprawa, czy te rowery będzie się dało w przyszłości serwisować i upgrade'ować? Chodzi mi o to, czy nie są to makrokesze, do których żadne części nie będą pasować. Z góry dziękuję za pomoc, Ichszy
Ichszy Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Nikt nic nie doradzi? Jeżeli nie ma nic innego w tej cenie, to wypowiedzcie się na temat proponowanych przeze mnie rowerów.
Tadeus Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Horizon nie wygląda źle. Ja bym brał. Spokojnie znajdą się części zamienne/lepsze, wszystko ma standardowe (może poza tym, że nie da się założyć bagażnika). Ten drugi nie ma nawet alu ramy.
Tery Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Witaj mam rower MTB do sprzedania Cena 320 zł Szczegóły na PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.