Skocz do zawartości

[Siodełko] Peknięte siodło Sportourer FLX Lady gel Flow Selle Italia

Ketmia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich! To mój pierwszy post na forum.

Piszę, ponieważ mam problem. Niedawno kupiłam sobie nowe siodełko Selle Italia. Coś takiego. Jeździłam może miesiąc i to niezbyt intensywnie. Zauważyłam, że pokrycie mojego siodełka pęka z obu stron od środka otworu i jeszcze odpadło mi logo z przodu, ale to już pikuś, choć niezbyt miły. Przy okazji zgadałam się z kumplem, który kiedyś kupił podobny model, tylko męski, że on miał podobnie. Z tym, że jemu w końcu całe siodło rozpadło się na dwie połówki. Ja tak nie chcę, rzecz jasna i zamierzam  je reklamować.

Czy możecie mi polecić jakie sprawdzone siodełko (najlepiej damskie  :laugh: ), które nie strzela po miesiącu jeżdzenia. Najlepiej, żeby było trwałe znacznie dłuzej, nie kosztowało więcej niż 150 zł, no i żeby było wygodne.

• 4 miesiące temu...
Napisano

:miner: odkopuję, dla potomnych

Sportourer FLX Man Gel Flow - pękło górne poszycie i od spodu pianka straciła

ciągłość w 3 miejscach. Zareklamowane skutecznie :thanks: , przyszło nowe w innej wersji - takiej:

http://bdc-bike.pl/czesci/?idArticle=154

(trochę inny kształt, inne oznakowanie, brak żeberek z tyłu przy zakończeniu drutów)

Podobno siodełka tej firmy są solidne :whistling:... to się okaże czy miałem tylko pecha :icon_cool:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...