Raii Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 WitamInteresuje mnie rower do jazdy po lesie i po drodze177cm66 kgJestem zielony w tym temacie natomiast widze że na forum jest sporo ludzi którzy potrafią lub moga mi pomóc w zaproponowaniu roweru , generalnie miłoby było gdyby to był rower mtbPomoc dla mnie nic was nie kosztuje , a moze mi dać wiele satysfkacji podczas tego lata
grzybiarz Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Wyszukiwarka lub wejśćie w temat: Zakup roweru z przedziału cenowego też nic nie kosztuje a oszczędzi nam pisania tego samego.
Raii Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Wyszukiwarka lub wejśćie w temat: Zakup roweru z przedziału cenowego też nic nie kosztuje a oszczędzi nam pisania tego samego. Wzrost i waga nie mają znaczenia , bo nie mam pojęcia jaki rozmiar dobrać Czy unibike evolution 2012 bardzo różni sie od 2013 ? Który bardziej opłaca się wziąć
nemo2009 Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Może warto przeczytać FAQ,dobór wielkości ram. Co do Unibike. Dowiesz się:unibike.pl Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.