lkarol Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam Posiadam rower Kross Level a4 z 2010 roku ( http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/2245-kross-level-a4/ ) i chciałbym powymieniać z przodu te "rurki". Problem jest taki, że nie wiem co tam właściwie znajduje się u mnie. Jeśli macie jakieś informacje o poszczególnych częściach np. waga, to bardzo bym prosił o podzielenie się z tą wiedzą. Przy okazji czy możecie coś doradzić co do nowego zestawu? W serwisie rowerowym sprzedawca zaproponował mi jakąś kierownice (31,8) karbonowo-aluminiową (610mm) i boplight (580mm) wagowo i cenowo (poniżej 100zł) były zbiliżone do siebie. Z racji tego, że nie znam wagi obecnych komponentów nie mogę określić stosunku wagi do ceny. Co do mostka oprócz mniejszej wagi to chciałbym uzyskać bardziej sportową sylwetkę. Napiszcie jak to ma się do wygody? Czy da się przyzwyczaić czy trzeba jakieś pomiary wykonać? Rama 18", a mój wzrost 182cm.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.