pjentaszeq Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, czytam, czytam i czytam, a zdecydować się nie mogę ... Wzrost 183cm, długość nogi ok. 82cm Przeznaczenie: 50% asfalt/ 50% las i wertepy Cena do 1500 zł, Chciałbym aby kaseta miała 9-rzędów, przerzutki były dostosowane do zmiany przełożeń pod obciążeniem. Warunki te spełnia http://www.bikko.pl/rower-gorski-univega-alpina-ht-510-shimano-slx.html Czytałem, że ma słaby widelec i hamulce, ale myślę, że z czasem jak mi nie będą pasowały to wymienię na lepsze. Czy zaproponujecie mi coś lepszego z tego pułapu cenowego ? Nie chcę przekraczać sumy 1500 zł, 1600 to max. Pozdrawiam Adam
nemo2009 Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Całkiem dobra ta Univega,poza widelcem. Dla porównania,Romet Jolene Deore,też za 1500 zł lub Jolene2 na osprzęcie Srama. Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2
det0maso Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Rower jest ok-w tej cenie raczej za dużego wyboru nie ma,widelce w tej klasie cenowej to z Suntour'ów-XCT,XCM ewentualnie XCR,lub coś od RST (np. Omega) więc tym kierować się nie warto,bo wszystkie kiepskawe. Kiedyś będziesz miał 'zapasowe' 450zł to kupisz Epicona i będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.